ممانعت از حق مربوط به ملک دیگری میباشد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۲۳ #78503347

سلام ما یک پمپ بنزین داریم که بنده در انجا به شکل پمپ چی کار میکنم در اصل شرکت تعاونی میباشد که پدر بنده با دو برادرش سهامدار هستند و بنده بدون اینکه با عموهایم درگیر شده باشم یا عملی مرتکب شده باشم شکایت ممانعت از حق ازم کردند و دادگاه رفتم قاضی به بنده گفت چون عموهایت دوسال انجا نیامدن دلیل بر ممانعت تو هستش جرمت محرض است گفتم ایا این قضیه صحیحه چون ماده ۱۵۹ قانون مدنی نوشته ممناعت یعنی در ملک دیگری و اصلا ربطی به بنده نداره این نوع شکایت لطفا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی ممانعت از حق
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
عدم حضور مالکین ارتباطی با شما ندارد و بایستی این ادعا از طرف عموهایتان اثبات گردد ، ضمن اینکه شما هم استناد نمایید که حضور شما بدلیل شغلتان است که پمپچی میباشید و ارتباطی با ممانعت ندارد .
بهرحال شاکیان باید ادعایشان را اثبات نمایند .

سلام عدم حضور عموهایتان در محل ارتباطی به وقوع جرم ندارد . مگر این که شما مانع خضور ایشان شوید .