می تواند به عنوان یکی از اعضای ۳ نفره هیات مدیره ساختمان مسکونی و صندوقدار مالی که فقط دو روز هفته سکونت دارد باشد؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۳۱۹ #78469842

سلام.آیا در صورتیکه شخصی ۵ روز هفته در شهر دیگری سکونت داشته باشد می تواند به عنوان یکی از اعضای ۳ نفره هیات مدیره ساختمان مسکونی و صندوقدار مالی که فقط دو روز هفته سکونت دارد . باشد؟

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با احترام ، منع قانونی نیست.

وقت بخیر منع قانونی نیست

باسلام
منع قانونی دراینخصوص وجود ندارد

منع قانونی در این خصوص ندارد ولی بهتر است از مالکین مقیم باشد

سلام مشکلی در این خصوص وجود نخواهد داشت

سلام منعی در این زمینه وجود ندارد

با سلام،منع قانونی ندارد اما اگر محل سکونتش همانجا و در دسترس باشد بهتر است.