اگر بخواهم استعلام حساب بانکی ایشان رو توقیف کنم و استعلام اموالشان را بگیرم باید به کجا مراجعه کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۲۲ #78467425

سلام وقت بخیر.
مهریه من ۱۳۸۶ سکه بوده که همیشه دادخواست تقسیط ارائه میدادند .اخرین تقسیط هر ۱۴ ماه یک سکه بوده که مجدد اعتراض زدند و الان خواستند که با مبلغ۲۰۰میلیون تومان و یک قطعه زمین ۱۴ قصب زمین به قیمت ۳۰۰میلیون تومان توافق کنم و پرداخت صد میلیون برای سال بعد رو هم اضافه کردند .
توافق کنم روی این مبلغ یا خیر؟
چون مدت هاست پیگیر موضوع توافق بودند و بعد از چندین سال امروز جلسه دادگاه حاضر شدم و اعلام کردند که این مبلغ رو در حساب سپرده دارند.

مشاوره حقوقی مهریه
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام بهتر است جهت خاتمه دادن به پرونده و حفظ آرامش و صرفه جویی در وقت و انرژی طرفین، توافق نمایید .
در نهایت تصمیم نهایی با شماست.

باسلام
باتوجه به شرایط تقسیط که هر ۱۴ماا یه سکه میباشد بهتر است توافق کنید

باسلام واحترام از اجرای احکام درخواست استعلام نمایید بهتراست توافق کنید

اگر مهریه را به یکباره اجرا نگذاشته اید به نسبت باقی مانده اجرا و حساب را توقیف نمایید.
ویا حساب مورد نظر را ثبت جهت توقیف معرفی نمایید

با سلام
اگر واقعا اموالی ندارند و نمی تواند بیشتر از این پرداخت کند به نظر بنده توافق کنید بهتر از سالی دوازده میلیون تومان هست

سلام در خصوص پیشنهاد ایشان ، این امر کاملا شخصی است و بستگی به نظر و توافق شما و ایشان دارد . در صورتی که نتوانید توافق نمایید ، می توانید درخواست تعدیل اقساط را داشته باشید

سلام
این موضوع بستگی به نظر شما دارد و اختیاری میباشد