آیا میتونم این پول رو پس بگیرم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۵۹ #78457992

من حدود ۳ سال پیش با آقایی دوست بودم مادرم هم مطلع بودن از این موضوع این آقا دو بار از من تقاضای پول کردن حتی خودشون گفتن قرض بده منم دادم بهشون نقدی دادم یعنی دستی دادم بهشون هر دوبار کلا شد ۶۵۰ هزار تومن. بعد از قطع رابطه بهش گفتم پول رو پس بدن اما گفتن نمیدن بعدا هم دوباره پیام دادن گفتن که میخوان بدن و شماره کارتمو گرفتن ازم ولی واریز نکردن،بهش پیام دادم گفتم چرا واریز نکردی ایشون مدعی شدن که اون پولا کادو بوده و کادو رو پس نمیدن بهشون گفتم که شکایت میکنم و پس میگیرم ایشون هم گفتن فقط درصورت شکایت میتونن پولم رو پس بدن. من ۱۸ سال سن دارم میتونم از طریق مادرم شکایت کنم از اون آقا و پولم رو پس بگیرم؟؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اثبات موضوع نیاز به اسناد و مدارک و مستندات مثبته دارد با توجه به اینکه بصورت واریز بانکی نبوده و خودتان اشاره کردیدکه بصورت دستی به ایشان پرداخت کرده اید و احتمالا رسید هم ندارید اثبات این ادعا کار راحتی نخواهد بود مگر به اقرار طرف مقابل ضمن آنکه با توجه به مبلغ پرداختی و گرفتاری و دوندگی برای طرح دادخواست و پرداخت هزینه های مرتبط و غیره و بدلیل عدم داشتن مستندات کافی پیشنهاد میکنم در صورتیکه بتوافق نمیرسید از موضوع صرفنظر نمایید چون اثباتش کار راحتی در شورا حل اختلاف نخواهد بود .

سلام
خودتان سن قانونی دارید اگر از حساب شما واریز شده باید دادخواست مطالبه وجه را مطرح کنید