کسی ازکارت بانکی استفاده غیرقانونی کند مجازاتش چیست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۲۹ #78455759

سلام خسته نباشید
شرمنده وقتتونو می گیرم
همسربنده راننده اژانس هستش یک اقایی که معلوم نیست شغلشون دقیقاچی هست وچیکار هستن خیلی از اژانس همسرمن استفاده می کنه بیشتر سفرهاشون هم باهمسرمن بوده بعد این اقا تومسیر بودن ازهمسر بنده درست می کند که شماره کارتتو بده دوست من برام پول واریز کنه همسرمن هم قبول می کنه پول واریز می شود اون اقابرداشت می کنه الان کارت بانکی همسرم مسدود شده وپلیس فتا به همسرم اخطار داده که باید بیاد پلیس فتا می خواستم بپرسم احتمال اینکه نتونه ثابت کنه کارخودش نبوده هست احتمال داره بیوفته زندان چون این اقا ارزت قلبی ایناهم خریداری کرد بعد همسر ادرس منزل شماره این فرد روهم داره؟

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
همسر شما با ارائه دلایل و شواهد کافی میتوانند بیگناهی خود را ثابت کنند موضوع را به پلیس فتا گزارش دهید مشخصات و آدرس فرد را اعلام کنید تا نسبت به پیگیری موضوع اقدام کنند

با سلام با مستندات و قراین و شواهد کافی که قابل ارائه است همسر شما نقشی در جرم ندارد و در واقع سبب اقوی از مباشر است. و ایشان عالم نبوده و سوء نیت ندارد.

سلام . ممکن است کارتی که از ان به حساب همسرتان پول واریز شده سرقتی بوده یا این که اطلاعات ان هک شده و یا با ان سرقتی صورت گرفته است . در هر حال فعلا همسر شما مظنون است باید برای ادای توضیح به پلیس فتا مراجعه کند . البته در نظر داشته باشید ممکن است برای وب قرار تامین صادر سده باشد و برای ازادی باید تامین مناسب معرفی نماید .

بهتر است به پلیس فتا مراجعه کنند و ماجرا را بازگو کنند و آدرس و مشخصات فرد را اعلام نمایند .

درصورت مشخص شدن بی گناهی همسرتان ، تبرئه میشود