با گم شدن سفته ارائه شده به شرکت، چه باید کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۸۲ #78454963

در شرکتی کار میکنم که سفته ای که برای شروع قرارداد بهشون ارائه دادم گم شده است. مدیر عامل وقت صورتجلسه ای تنظیم کردند که همین قضییه رو توضیح میداد. برای پیشگیری از بروز مشکل چیکار باید بکنم؟

مشاوره حقوقی سفته
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با ارسال اظهارنامه استرداد سفته ها را از وی بخواهید

درصورتی که مدیرعامل نیز موافق باشد به دفتراسنادرسمی رفته و اقرارنامه مبنی بر مفقودی سرقت و برعهده گرفتن عواقب آن تنظیم کنید. اظهارنامه نیز مبنی بر این خصوص به شرکت ارسال کنید

با سلام
اگر در قرارداد کاری شما به این سفته ها اشاره شده باشد که کار قدری سهل تر خواهد بود اما در غیر ان ، بایستی شرکت تعهدی محضری برای شما ارایه و مسئولیت آتی سفته را بر عهده بگیرد
نیز میتوانید به طرفیت شرکت اظهارنامه ای مبنی بر استرداد لاشه سفته ارسال نمایید

سلام
اقدام به تنظیم و ارسال اظهارنامه مبنی استرداد سفته ها مطرح نمایید