محل دادخواست شهر اقامت زندگی مشترک یا سکونت زوجه باشد؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۴۵۱ #78454649

با عرض سلام و خسته نباشید مدتی هست که با همسرم یعنی زوجه اختلاف داریم و جدا زندگی میکنیم
ایشان مسئول امور مالی زندگی و شرکت بودند
بنده از روی شک و کنجکاوی گردش حساب سه سال اخیر رو چک کردم دیدم چیزی بالغ بر ۳۵۰ مورد انتقال حساب توسط همراه بانکی که روی خط ایشان فعال بود از حساب بنده خارج کردند به طور همزمان مبالغ رو به حساب خودشان یا پدرشان یا مادرشان و یه مقداری هم به حساب خواهرشان واریز کرده اند، تقربا ده درصد از درآمد رو از حساب خارج کردند بدون هیچ دلیل و مدرکی و یا دادو ستدی، البته مبالغ انگشت شمار و قابل توجیح که بنده اطلاع داشتم هم بین فیشهای واریزی وجود دارد
خواستم بپرسم آیا در این مورد می توان دادخواست داد؟
با چه عنوانی؟
آیا باید از تک تک افراد مطالبه وجه کرد یا فقط از همسرم که امور مالی را در اختیار داشته است؟

مبلغ کل حدود ۱۰۰ میلیون می باشد آیا با گرفتن وکیل میتوان درصد بالا موفق بود؟
لطفا راهنمایی بفرمایید،
بی نهایت سپاسگذارم

مشاوره حقوقی خانواده
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
دادخواست مطالبه وجه مطرح کنید

با سلام باید در محل اقامت خوانده دعوی مطالبه وجه نمایید

سلام
می توانید در محل اقامت خوانده دعوی مطالبه وجه اقامه نمایید .

سلام
می توانید در محل اقامت خوانده دعوی مطالبه وجه اقامه نمایید .

دادخواست مطالبه وجه تقدیم کنید..

سلام دادخواست مطالبه وجه نمایید ،

داخواست مطالبه وجه به دادگاه بدهید از طریق دفاتر خدمات قضایی و مستندات خود را ارائه دهید