هزینه های دادرسی قابل مطالبه شامل چه مواردیست؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۱۷۶ #78446256

اینجانب در دعوی حقوقی پیروز شدم چه هزینه های دادرسی از محکوم میتونم اخذ کنم؟
رویه در این موارد چگونه است ؟فقط هزینه دادخواست و وکیل و کارشناسی قابل مطالبه است؟
یا هزینه های ایاب ذهاب کارشناس و ....هم شامل میشود؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
هر هزینه ای که اثبات نمایید در راستای انجام امور پرونده صرف شده راستای قابل مطالبه می باشد

سلام وقت بخیر
در خصوص مطالبه ی هزینه دادرسی و حق الوکاله وکیل میتوان اقدام نمود.

سلام هزینه ایاب وذهاب قابل مطالبه نیست ولی هزینه دادرسی و حق الوکاله قابل مطالبه ست

حق الوکاله تا میزان تعرفه و مبالغ پرداختی به صندوق دولت و کانون کارشناسان قابل مطالبه است

هزینه های دادرسی حق الوکاله کارشناسی ...خیر هزینه های رفت وآمدقابل پرداخت نیست

سلام، بستگی به ذکر موارد در دادخواست شما دارد.

سلام هزینه دادرسی شامل کلیه هزینه ها میشود از جمل۶ ایاب ذهاب با ارائه اسناد مثبته