آیا کلا محاکم ایران چنین اجازه ای را مبنی بر پذیرش نیابت قضایی صادر می کنند؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۹۹ #78436735

آیا بابت یک دعوای مالی علیه یک شخص ایرانی که مقیم ترکیه است ، امکان گرفتن نیابت قضایی برای طرح دعوی در کشور ترکیه وجود دارد ؟ با فرض صدور چنین اجازه ای ،‌ آیا باید در سفارت ایران در آنکارا تشکیل پرونده داد و خود سفارت ایران طرح دعوی خواهد کرد علیه خواهان ؟ یا اینکه خود خواهان راسا در داگاه ترکیه باید علیه خواهان طرح دعوی نماید . و در نهایت آیا کلا محاکم ایران چنین اجازه ای را مبنی بر پذیرش نیابت قضایی صادر می کنند ؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر
نیابت قضایی از طریق محاکم ایران صادر نمیشود

با توجه به اینکه هر دو طرف دعوا تابعیت ایرانی دارند دادگاه ایران صالح به رسیدگی میباشد لذا از طریق دادگاه مذکور طرح دعوا نمایید.

شما باید بر اساس دلایل قانونی در ایران علیه اون شخص طرح دعوی کنید و در صورت محکومیت ایشان نسبت به اموال شخص در ایران اقدام کنید و چنانچه اموالی نداشته باشد با در دست داشتن حکم جلب منتظر ورود ایشان به ایران بوده و دستگیر کنید ، محاکم ایران نمی توانند به کشورهای دیگه نیابت قضایی بدهند

با سلام
اگر هر دو طرف ایرانی باشند فقط دادگاه ایران صالح هست می توانید اینجا اقامه دعوا کنید و ممنوع الخروج کنید در نهایت

نیابتی از سوی دادگاه ایران صادر نمی شود فقط از طریق اینترپل امکان صدور انواع وضعیت مجرمیت وجود دارد.

سلام خیر صلاحیت با دادگاه های ایران است مگر هر دو ساکن ترکیه باشید که در اینصورت دادگاه های ترکیه صالح به رسیدگی هستند و نه سفارت!

دادگاههای ایران نمی توانند به نیابت دادگاهای خارجی قرار صادر کنند