با ایجاد خسارت توسط ساختمان نیمه کاره همسایه دیوار به دیوار، میتوانم خودم که ساکن هستم شکایت کنم یا حتما والدین من باید شکایت کنند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۱۳۳ #78427146

سلام مدتی هست که ساختمان نیمه کاره همجوار ما با زدن سقف طبقه دوم خود باعث شده که آب باران به دیوار و سقف خانه ما رسوخ کرده و خساراتی را به واحد ما که لوکس می باشد وارد نموده است. بنده روز اولی که خسارت وارد شد به ۱۱۰ تماس گرفتم و صورت جلسه کردم ولی به واسطه اینکه مهندس ناظر ساختمان نیمه کاره قول مساعدت و رفع ایرادات را به بنده داد شکایت نکردم ولی از اواخر اسفند ۹۸ تا به امروز خبری از مساعدت نشده و ساخت و ساز را با تاخیر انجام دادند و خسارت با بارش های بیشتر هرچه بیشتر وارد آمد و رنگ در و دیوار پوسته پوسته و تغییر رنک داد و در انتها گفتند شکایت کنم. خانه به نام بنده نیست و بنام والدین من می باشد که کهولت سن دارند. آیا من میتوانم خودم که ساکن هستم شکایت کنم یا حتما والدین من باید شکایت کنند و حدودا چقدر میتوانم از ساختمان بقلی خسارت دریافت کنم.
البته بنده مدیر ساختمان نیز هستم آیا میتوانم از بابت ریختن سیمان بر روی در و دیوار ساختمان و ورودی پارکینگ که توسط ماشین های ساختمانی آنها صورت گرفته نیز شکایت بنمایم؟

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تامین دلیل را خودتان بدهید تا وقت نگذشته و یا منزل ترمیم نشده است، بعدا ممکن است مالک نظرش عوض شود و برای مطالبه اقدام کند.

شما می توانید تامین دلیل بدهید اما دادخواست را باید مالک بدهد

در خصوص اینکه شما میتوانید دادخواست بدهید باید عرض کنم خیر؛ حتما مالکین قانونی یا وکیل ایشان مجاز به طرح دعوی خواهند بود، درباره خسارت وارده می بایست در ابتدا با دادخواست تامین دلیل در شورای حل اختلاف نظریه کارشناس رسمی دادگستری اخذ و بر پایه این نظریه نسبت به تقدیم دادخواست مطالبه خسارت اقدام شود

شما دادخواست تامین دلیل بده شورای حل اختلاف محل ،با ارجاع به کارشناس یک نفر در محل حاضر وکلیه خسارت را برآورد می کند وسپس باتقدیم دادخواست ضرروزیان طبق نظریه کارشناس تامین دلیل پیگیری کن شما ساکن هستی مشکلی ندارد