خط تلفن به نام من باشد ولی قبلا واگذار کرده باشم بابت مزاحمت تلفنی چه طور بی گناهی خودم را ثابت کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۰۰ #78419517

از من به عنوان مزاحم تلفنی شکایت شده درصورتیکه خط بنام من هست ولی چند پیش واگذار کردم چطور میتونم بیگناهی خودم ثابت کنم؟

مشاوره حقوقی مزاحمت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بایستی مدارک واگذاری خط را به شعبه رسیدگی کننده ارائه نمایید و شخصی که خط را به ایشان واگذار نموده اید به شعبه معرفی کنید تا از شما رفع اتهام شود . سپس خط را به خریدار انتقال مالکیت بدهید تا در آینده دچار مشکل نشوید .

با شهادت شهود یا قرارداد احتمالی موجود و همچنین استعلام تماس ها میتوانید اثبات نمایید که خط تحت تصرف فرد دیگری بوده است

می توانید برای دفاع از خود به شهادت شهود و یا سندی که مبنی بر انتقال خط دارید استناد نمایید و همچنین درخواست استعلام از طریق مخابرات یا پلیس فتا بدهید تا از متن پیام های رد و بدل شده مشخص شود که از چه زمانی خط واگذار شده است.

سلام وقت بخیر
اگر انتقال مالکیت خط تلفن همراه صورت نگرفته باشد ، شما به عنوان مالک شناخته می شوید مگر اینکه با رسید و مدارک بتوانید ثابت نمایید که خط را در تاریخ مشخص به شخص دیگری واگذار کرده اید .