آیا میتوانم از مادرم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۵,۱۰۸ #78418455

سلام روز بخیر
پدر و مادرم چند سالی هست جدا شدن، و پدرم در یه شهر دیگه زندگی میکنه، و من هم با مادرم زندگی میکنم، الان سه سالی هست که مادرم با زور و دعوا میخواد منو از خونه بندازه بیرون یعنی از وقتی ۱۶ سالم بود، و برای بیرون کردنم هر کاری که فکرش رو کنید کرده، مثلا تهدید کرده که میندازم زندان، و میدم فلانت کنن و اینا، چند بارم آبرومو تو مدرسه برده بود که دیگه روم نشه برم، بعدشم الان زنگ میزنه به فامیلامون یا دوستای خانوادگی مون، و میگه من ازش دزدی میکنم و هر روز میزنمش و اذیتش میکنم و میگه توروخدا بیاین ببرین این دختره رو، و کلا آبرومو همه جوره برده، فامیلامون هم خیلی دورن و اصلا نمیدونن اینجا چی میگذره، و فکر میکنن راست میگه، به جز یکی دو نفر که میدونن، الان هم منو همش میزنه، جوری که رومم نمیشه برم بیرون، و میگه تا اینجای هر روز همینه، وسایلامو پولامو بر میداره و میگه برو از اینجا تا بدم بهت، البته بیشتر سعی میکنه منو بد جلوه بده تا کسی بهم کمک نکنه، مثلا همین امروز من خواب بودم با یه تیکه چوب اومده منو زده بعد که من سعی کردم جلوشو بگیرم دیدم گوشی ام دستش بود داشت به یکی زنگ میزد، و تا وصل شد سری داد و بیداد کرد و زد زیره گریه که وای شیرین داره منو میزنه بیباین نجاتم بدین، تو رو خدا کمکم کنید و اینا، چند بار این کارو کرده، و عصبانیت منم توی این موقعیتا شرایطو بد تر کرده، من اینجا کسیو ندارم که برم پیشش، پدرم ام که کلا یه شهر دیگست و تو خونه مادرم که بیرون شهره زندگی میکنه، که اونجا اصلا نمیشه زندگی کرد بزور چند تا مغازه داره فقط، و منم دارم اینجا درس میخونم مجبورم همینجا بمونم،
میخواستم بپرسم که الان من چه کار میتونم بکنم؟
میتونم از مادرم بابت اذیت هاش شکایت کنم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید.

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با اورژانس اجتماعی شماره ۱۲۳ تماس بگیرید.

بادرود ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید.

شما می توانید ار بابت آزار و اذیت شکایت کنید توصیه بنده اطلاع به اورژانس اجتماعی ست

شکایت حق شماست ولی بهتر است بااورژانس اجتماعی تماس بگیرید

با توجه به توضیحات بنظر مشکل روانی دارند و اینکارها از یک مادر بعید است .
برای کتک خوردن و آسیب های بدنی میتوانید از ایشان شکایت نمایید .
پرداخت نفقه شما برعهده پدرتان است و اکنون میتوانید مطالبه نفقه از پدرتان بکنید .
بهتر است با ۱۲۳ اورژانس اجتماعی تماس بگیرید و از مشاورین آن مرکز کمک بگیرید .

با سلام تا سن بلوغ حضانت شما با مادرتون بوده است و تا هنگامی که ازدواج نکرده اید یا مشغول به تحصیل هستید واجب النفقه هستید اگر پدر و پدر بزرگ ندارید به جرم ترک انفاق شکایت کنید...اگر شمار و کتک میزنند با مراجعه به کلانتری و ارجاع به پزشکی قانونی و مواردیکه اینجا گفتید شکایت کنید

با سلام.
اگر تنبیه مادر خلاف عرف وشدید باشه .حق طرح دعوا دارید..
وتوصیه بنده این است.اگر دانش آموز هستید ابتدا با مشاور و مربی و معاون پرورشی مدرسه خود .مشورت.و کلیه مسائل را مطرح کنید ...اگر موفق نشدی.بسراغ مطالبه حق وحقوق خود از طریق مراجع قضایی بروید....