من چه زمانی باید اعسار بزنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱,۴۳۲ #78415044

سلام
زوج هستم
درخواست عدم سازش دادم و بعد جلسات متعدد دادگاه منو پرداخت به ۱۱۴سکه و اجرت المثل و نفقه ایام عده کرد.
منم درخواست اعسار زدم و دادگاه منو به پرداخت دو میلیون وهفتصد هزار تومان اجرت المثل و ایام عده نفقه با عنوان پیش پرداخت و هر ۸ماه یک سکه ملزم کرد.من این مبلغ رو به پرداخت کردم و دادگاه حکم قطعی طلاق رو به من داد و من به محضر مراجعه کردم و صیغه طلاق جاری شد.چون طلاقم رجعی بود باید سه ماه دیگه برای ثبت در شناسنامه مراجعه کنم.

حالا امروز از شورای حل اختلاف پیام اومد که حدود هفت میلیون نفقه ایام معوقه محکوم شدم و بیست روزم مهلت اعتراض دارم.
سوال من اینه ایا من توی این بیست روز باید اعسار بزنم یا بیست روز باید بگذره؟ بعدشم ایا اعسارم قبول میشه؟ اگر بشه باید پیش پرداخت بدم یا از دم قسطی میشه؟
ممنون

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما ،برای اقدام بایستی رای قطعی شود.

بعد از قطعیت حکم می توانید دادخواست مطرح نمایید

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشیدبعد از ۲۰ روز رای طعی خواهد شد .

بعد از قطعیت رای که بیست روز گذشت و اجرائیه صادر شد شما بایستی اعسار بدهید .

بعد از قطعیت حکم

سلام این بیست روز مهلت شما برای اعتراض به حکم شوراست . شما می توانید به حکم اعتراض کنید تا کمی زمان بخرید . بعد از قطعیت و ابلاغ اجرائیه دادخواست اعسار مطرح کنید . با توجه به این که در حال پرداخت اقساطی مهریه هستید بعید نیست نسبت به نفقه اعسار کلی صادر شود .

بیست روز بگذره ، اون وقت که رای قطعی شد اقدام کنید