میتوانم حضانت بچه هایم را بگیرم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۱۹۴ #78398583

باسلام و سپاس گذاری من همسرم ۵ سال پیش طلاق گرفت و در دادگاه بابت مهریه اعلام کرد که ادعایی ندارد الان باتوجه به اینکه در دادنامه هم قید شده است که ادایی ندارد یعنی چه و آیا دوباره می‌تواند درخواست مهریه کند بعد از ۵ سال و حضانت را دادگاه تا زمانی که من زندان بودم به همسرم داده است الان هم آزاد شدم میتوانم حضانت بچه هایم را بگیرم و جرم من کیفری نبوده و از جرایم غیر عمد بوده که من زندان بودم الان لطفا راهنمایی بفرمایید ممنونم

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بیش از ۷ سال باشد قابل دریافت حضانت است

با سلام حضانت فرزند چه دختر چه پسرتا پایان ۷ سالگی با مادر است و پس از آن تا سن بلوغ با پدر میباشدو بعداز سن بلوغ خود فرزندان تصمیم میگیرند که با چه کسی زندگی کنند و در هر حال پدر مکلف به پرداخت نفقه فرزندان میباشد.

با سلام خدمت شما بزرگوار
اگر سن فرزند بیشتر از ۷ سال باشد از حضانت مادر خارج می شود و می توانید شما درخواست حضانت خود را تقدیم مراجع قضایی نمایید .

سلام
تا ۷ سالگی حضانت فرزند با مادر است و تا سن بلوغ با پدر .در صورت وجود شرایط امکان درخواست حضانت برای شما وجود دارد .

با سلام حضانت زیر ۷ سال با مادر است

در باب حضانت جنسیت و سن فرزندان موثر است و بله این شکل امکان پاسخگویی وجود ندارد.

درود
اگر مهریه بذل شده در قبال طلاق، قابل مطالبه نیست. بستگی به سن فرزندان دارد.