متاسفانه دادگاه با درخواست هبه موافقت کرده، برای دفاع چه کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۱۰ #78395894

ماشین نیسان تینای به نام من هست همسرم بعد از اختلافات به وجود امده درخواست استراد مال از هبه داده و مدارکی که ارایه داده قولنامه اولیه در بازار چیتگر است

مشاوره حقوقی قرارداد هبه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر هبه باشد میتوایند استناد کنید که معوض است و غیرقابل رجوع

با سلام
در این موارد که سند به نام شخص انتقال داده شده باشد قضیه هبه منتفی خواهد بود مگر اینکه صرفا مبایعه نامه تنظیم شده باشد که در اینصورت هبه قابل برگشت خواهد بود
شما میتوانید اعلام نمایید خودرو را برای شما فروخته و ثمن معامله را نقدا دریافت نموده است یا در مقابل نفقه یا اجرت المثل ایام زناشویی به شما واگذار نموده است

هبه عقدی است که قابل رجوع است.بهترین راه این است که شما ان را منتقل کنید یا در رهن بگذارید .تا زمانی که موهوبه در اختیار شماست عقد هبه متزلزل است و امکان رجوع می باشد.