منظور از رسیدگی ماهوی چیست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۸,۰۰۶ #78370811

عرض سلام و خداقوت خدمت وکلای مجرب سایت کانون وکلا
یک پرونده در دیوان عدالت اداری داشتم که شعبه بدوی حکم رد دادخواست برام صادر کرد و دادخواست تجدید نظر دادم که رای زیر برام صادر شده
" نظر به اینکه اصل پرداختی ها به نامبرده در اجرای ماده ۲۷ قانون حمایت از حقوق معلولان مصوب ۱۳۹۶ در اجرای رای شماره ____
صادر از شعبه __ تجدید نظر دیوان عدالت اداری بر قرار شده است اعتراض تجدید نظر خواه موجه تشخیص و به استناد ماده ۷۲ قانون تشکیالت
و آئین دادرسی دیوان عدالت اداری قرار صادره نقض و برای رسیدگی ماهوی نفیا و اثباتا پرونده به شعبه بدوی اعاده می گردد. رای صادره قطعی
است "
۱ :ایا این رای به نفعم صادر شده ؟

۳ : ایا من باید اقدامی انجام بدهم مثل درخواست ارسال پرونده به شعبه اجرای احکام ؟

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام،بله اعتراض شما موثر بوده و رای به نفع شما صادر شده و
برای رسیدگی به دادگاه بدوی ارسال میگردد تا رسیدگی با توجه به ایرادی که دیوان گرفته صورت گیرد.

اعتراض شما موثر واقع شده و پرونده جهت رسیدگی در دعوا به شعبه بدوی فرستاده شده است

باسلام. ۱-بلی بنفع شما ست. ۲-رسیدگی ماهوی یعنی تجدیدنظر اعتراض شما راقبول کرده و قرارصادره از شعبه بدوی را نقض کرده و دستور داده که پرونده به شعبه بدوی برگردانده شود و باید قاضی بدوی وارد اصل موضوع( یعنی ماهیت ) شود و تصمیم خودرا بصورت حکم صادر نماید نه قرار.

با سلام مجدد پرونده به شعبه هم عرض عودت داده شده تا بررسی گردد و به نفع شما می باشد

با توجه به اعتراض صورت گرفته ، شعبه بدوی در راستای رفع نواقصات پرونده رسیدگی مجدد انجام می دهد.

با درود رسیدگی ماهوی رسیدگی انجام می‌شود و وارد موضوع می‌شود جهت تصمیم گیری

با سلام
بله اعتراض شما پذیرفته شده و مجددا پرونده به شعبه برگردونده شده جهت رسیدگی هنوز رسیدگی انجام نشده و اجرای احکام فعلا کاری ندارید