پس گرفتن زمین به چه صورت است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۷۰ #78355723

با سلام اخیرا در ارتباط با چندین قواره زمین بالغ بر چندین حکمت در منطقه لواسانات و اوشان متعلق به دو نسل قبل از من به دستم رسید. با تحقیقات محلی و البته استعلام غیر رسمی‌ از ثبت منطقه مطلع شدم که تعداد زمینها که بعضا واگذار شده بالغ بر ۹ قواره بوده . بر اساس همین تحقیقات تقریبا مطمئن شدم که تعداد ۲ قواره از زمینها که البته کاربری آنها را نمیدانم ولی‌ پلاک ثبتی آنها مشخص هست هنوز در تملک جد متوفی باقی‌ مانده . با توجه به زمان زیاده سپری شده از این ماجرا ، امروز نسل های بعدی به عنوان وارث مایل هستند تا پرونده را در صورت امکان در دستگاه قضایی جلو ببرند . شاید تعداد وراث به ۲۰ نفر از نوادگان دختری و پسری متوفی برسد با این حال به توجه به متراژ زمینها پیگیری ماجرا معقول به نظر میرسد. لطفا رهنمایی کنید.

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
پرسش شما مبهم است لیکن به تمامی وراث حین الفوت متوفی به نسبت سهم الارث از ماترک مورث ارث میرسد