اگر اثر انگشت و امضاء منتسب تغییر کرده باشند از نظر قانونی مشکل دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۷۲ #78325084

باسلام. اگر اثر انگشت و امضاء منتصب قطعی یک شخص در برگه سند عادی و دستی کج زده شده مثلا بصورت ۹۰ درجه از حالت افقی تغییر کروه باشند از نظر قانونی مشکل دارد؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
خیر،موضوعی که ملاک می باشد ثبت امضا و اثر انگشت ایشان است، نه درجه بندی آن

وقتی اثرانگشت و امضاء متعلق به یک نفر هست دیگر ‌کج بودن امصاء تاثیری ندارد

با سلام
تا زمانی که طرح دعوی جرم جعل پیش نیامده باشد بطبع مشکلی هم پیش نخواهد آمد ولی اگر شخص امضا کننده و یا دیگری طرح دعوی جعل بودن را پیش بکشد آنوقت هم امضا و هم اثر انگشت اهمیت خود را نشان می دهند و پرونده به خط شناسی ارجاع داده می شود.
با تشکر

با سلام ووقت بخیر
خیر مشکلی نیست .مهم امضا می باشد .