آیا میتونم از شورا درخواست کنم که تا حصول نتیجه دادخواست الزام به تمکین پرداخت هزینه کارشناسی و رسیدگی به پرونده رو با صدور قرار اناطه به تاخیر بندازن؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۶۶ #78321927

با سلام و عرض ادب.من با خانمم اختلاف پیدا کردیم و ایشون بدون عذر و دلیل موجه منزل مشترک رو ترک و حاضر به بازگشت نمی باشد و با این حال نزد شورای حل اختلاف دادخواست نفقه دادن و به نظر کارشناس ارجاع داده شد من هم دادخواست الزام به تمکین رو به دادگاه تقدیم نمودم و به نظریه کارشناس هم اعتراض داده ام الان جهت پرداخت هزینه کارشناس برام ابلاغیه اومده.

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در مرود پرونده شما اناطه موضوعیت و وجاهت قانونی ندارد . در پرونده خانواده درصورت تقاضا برای سازش امکان قبول استمهال و تجدید جلسه هست .

با درود..
اساسا چنین امکانی برایتان وجود ندارد.. چرا که اصـولا تا زمانی که همسرتان هنـوز محکوم به الزام به تمکین نشده اند، مستحق دریافت نفقه می باشـند..

مطابق ماده ۱۹ قانون آیین دادرسی مدنی صدور قرار اناطه حقوقی در زمانی صورت می گیرد که رسیدگی به پرونده، منوط به اثبات ادعایی باشد که در صلاحیت مرجع قضائی دیگر است. در مورد پرونده های شما با وجود این که تصمیم گیری در مورد تمکین بر استحقاق زوجه به دریافت نفقه اثر می گذارد، اما به نظر نمی رسد این شرط وجود داشته باشد. با این وجود تقاضایتان را به مرجع رسیدگی کننده به دادخواست نفقه تقدیم نمایید. ممکن است با توقف رسیدگی (اناطه حقوقی) تا تعیین تکلیف پرونده تمکین، موافقت شود.

درود
خیر اناطه ارتباطی به این مسایل ندارد و تا قبل از صدور حکم قطعی عدم تمکین، نفقه ی زوجه باید پرداخت گردد .

نخیر شما چنین حقی نخواهید داشت مادامیکه همسرتان محکوم به تمکین نشدن حق دریافت نفقه را دارند

نفقه باید تا زمان صدور حکم قطعی پرداخت شود

سلام
نفقه ی زوجه پس ازصدور حکم تمکین و عدم بازگشت زوجه به منزل مشترک قطع خواهدشد و احتمال عدم موافقت با صدور قرار اناطه وجود دارد.