درصورت انتقال اموالم در روز دادگاه، چه اتفاقی می افتد؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۵۶۳ #78300714

با سلام
میخواستم بدونم منظور از حکم قطعی دادگاه چیه؟
من ده روز دیگه دادگاه دارم و در روز دادگاه محکوم به پرداخت مهریه میشم و فقط در همون روز میتونم حسابم رو انتقال بدم یعنی ساعت ۹ دادگاه دارم و ساعت ۱۲ میتونم انتقال بدم در همون روز دادگاه، بنا به شرایطی که دارم فقط همین ساعت میتونم انتقال اموال بدم ). قطعا من محکوم به پرداخت مهریه میشم.
جالا سوالم اینه حکم قطعی همین دادگاه هست یا دادگاه استان یا دیوان و اگر با این شرایط انتقال بدم فرار از دین محسوب میشه یا نه؟ در ضمن خانم تامین خواسته گرفته و از جزئیاتش خبر ندارم برای چی ( حساب بانکی یا چیز دیگه ).
ممنون

مشاوره حقوقی مهریه
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حکم قطعی حکمی است که توسط دادگاه تجدیدنظر صادر شود یا حکمی است که مهلت تجدیدنظرخواهی آن سپری و محکوم علیه نسبت به آن اعتراضی نکند.

سلام
در روز دادگاه معمولا حکمی صادر نمی‌شود و در فرض صدور هم قطعی نخواهد بود.

سلام
در روز دادگاه حکم قطعی صادر نمیشود

بنام خدا
با سلام
بله باتوجه به شرح حال سوال
:شما رو تحت عنوان فرار از دین با شکایت زوجه مورد پیگیرد قانونی خواهید گرفت
در رابطه با سوال درمورد دیوانعالی و قطعیت حکم:
حکم شما در دادگاه بدوی ۲۰روز قابل اعتراض است
که این اعتراض در دادگاه تجدید نظر منجر به حکم قطعی خواهد شد._/
و این موضوع جز مواردی نیست که قابل فرجام خواهی در محکمه عالی دیوانعالی گردد
که در آرا هیت عمومی مختلف دیوانعالی کشور و همچنین قانوان ایین دادرسی ،/
مواردی که قابل طرح و رسیدگی در آن مرجع عالی دیوانعالی میباشد تصریح گردیده،/
مثل اعاده دادرسی و.....میباشد ./

با احترام

نه انتقال اموال شما در آن روز و تا قطعی شدن حکم مصداق فرار از دین تلقی نخواهد شد

بعد از پایان مهلت تجدیدنظر خواهی اگر از رای تجدیدنظر خواهی نشده باشد رای قطعی است و اگر تجدیدنظرخواهی شود پس از صدور رای تجدیدنظر، قطعی است

حکمی قطعی است که مهلت تجدیدنظر( ۲۰ روز) آن سپری شده یا به رغم تجدید نظرخواهی، در مرحله تجدید نظر مورد تایید قرار گرفته است.