ایا حق اعتراض هست؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۴۳۰ #78289544

باسلام وکلای محترم وقت ملاقات من هر هفته دوروز هست ولی موفق نشدم یعنی تو حسرت موندم این فرزندم را ببرم خانه دروقت ملاقات تو بهزیستی میترسه مجبور شدم با مادرش بیاره یه جایه ساعت میبینم ولی تو اینجا پسرم ارومه وسمت من میاد ولی مادره باعرض معذرت بااینکه ازصبع تاشب ساعت ۱۰ صبع میره ۱۰شب میاد کاری میکنه سمت من نیاد الان منم همین یه ساعت با پسرم حرف میزنم و ارومه ولی این موضوع را با مدیر دفتر گذاشتم اعلام کرد سال بعد اگر پیش قاضی پسرت بگه من بابا را نمیخوام قاضی درجا میده به مادره و گفت چند روز پیش هم قاضی یه نفر را هم ممنوع ملاقات کرد نمیدونم درسته یا نه ولی پیش ریاست دادگستری شهرستان رفتم گفت من سال بعد میدم به پدره اعلام کردم مگه تو
ایران چندتاقانون داره هرکدوم یه حرفی میزنید گفت برو سال بعد بیا ببر نمیدونم اخر جریان چیشد الان شمابزرگوران بااین که وکیل محترم هستید و سابقه اینکارهاراهم دارید اعلام کنید چند درصد احتمال داره بدون درگیری و مراحل قانونی و... بااینکه درحال حاضر پدر هیچگونه پرونده نداره وسالمه و تو کاره و... بیان بدن به پدره وایا اگر حکم بدن به مادره ایا حق اعتراض وارسال پرونده به بالا هست یانه بااحترام

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام حضانت تا هفت سالگی بامادر می باشد و پس ازآن تا سن بلوغ با پدر می باشد.

وقت بخیر حضانت تا ۷ سالگی با مادر و پس از آن تا بلوغ شرعی با پدر مگر تحت شرایطی عدم صلاحیت وی ثابت شود

با سلام جهت مشاوره و تنظیم اوراق قضایی در خدمت شما دوست عزیز هستیم
حضانت تا ۷ سالگی با مادر
و پس از آن تا بلوغ شرعی با پدر مگر تحت شرایطی و اثبات عدم صلاحیت ضمن آنکه مصلحت طفل نیز مد نظر قرار خواهد گرفت.

حضانت تا ۷ سالگی با مادر و پس از آن تا بلوغ شرعی با پدر مگر تحت شرایطی و اثبات عدم صلاحیت ضمن آنکه مصلحت طفل نیز مد نظر قرار خواهد گرفت.

سلام بعد از هفت سالگی حضانت با پدر است و ایشان باید خلاف مصلحت را اثبات کنند و صرف گفته فرزند باعث حضانت مادر نمی شود

کاربر محترم توجه داشته باشید که حضانت تا ۷ سالگی با مادر می باشد و پس از آن تا سن بلوغ بر عهده پدر است و پس از سن بلوغ خود فرزند انتخاب می نماید که نزد کدام یک از والدین زندگی کند در صورت بروز اختلاف در خصوص حضانت دادگاه با رعایت مصلحت کودک تصمیم خواهد گرفت

سلام

اگر دختر است حضانت وی تا ۷ سالگی با مادر است و اگر پسر تا ۱۵ سالگی بعد از آن حق رشد تعیین میکند که کودک پیش چه کسی راحت تر است