رای تجدید نظر مهریه چگونه خواهد بود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۲۳ #78283594

۱۱۰ سکه همسرم گذاشت اجرا
حکم دادگاه اومد ۳ تا اول، هر ۵ ماه یک سکه باید بدم
ولی قبل از اینکه به مرحله اجرایی برسه
اونا رفتن درخواست تجدید نظر کردن
الان بنده باید چیکار کنم؟
دوباره باید اعسار بزنم؟
آیا رای دادگاه عوض میشه؟

مشاوره حقوقی مهریه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود شما نیز می‌توانید مستند و مستدل بدان معترض شوید

سلام
شما هم اقدام به ثبت اعتراض نمایید و اعلام دارید تقسیط صورت گرفته بدون در نظر گرفتن شرایط مالی شما می باشد و لایحه مناسبی در این خصوص بنویسید و تقاضای تعدیل اقساط را در قالب اعتراض به رای نمایید

با سلام
شما در جواب اعتراض زوجه( تبادل لوایح) پاسخ خود رو به شعبه دادگاه بدهید احتمال تایید رای زیاد است

سلام دوست عزیز
شما هم بدان رای اعتراض بدهید و تحدید نظر خواهی بنماید

سلام
شما نمی توانید مجددا درخواست اعسار نمایید اما در صورتی که رای صادره جدید مورد پذیرش تان نبود می توانید خواستار تعدیل اقساط مهریه شوید

نیازی به دادخواست اعسار نیست و شما در مرحله تبادل لوایح تجدید نظر لایحه دفاعیه بفرستید و امکان تغییر رای وجود دارد.

سلام
الان بنده باید چیکار کنم؟با ارائه دادخواستی لایحه تجدیدنظرخواهی خود را به دادگاه ارائه دهید
پس از اینکه حکمی از سوی دادگاهی صادر شد، اصل بر قطعی بودن آن است و نمی‌توان تغییری در آن ایجاد کرد. این در حالی است که در مواردی ممکن است ایرادی در حکم صادره مشاهده شده و به همین دلیل، تغییر آن ضروری باشد.
دوباره باید اعسار بزنم؟ یک بار می توان دادخواست مذکور را تقدیم مرجع قضایی کرد.
چنانچه حکم دادگاه مورد درخواست اعاده دادرسی واقع شود، دادگاه می‌تواند حکم خود را تغییر دهد؛ مشروط بر اینکه جهت مورد استناد، صحیح، قانونی و منطبق با واقع باشد.