مستمری از کارافتادگی چجور تعیین میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۵۴ #78251505

سلام خسته نباشید.
من برای پیمانکاری سه ماه کار کردم که حقوق ماهیانم ده میلیون تومان بود ولی قراردادی نداشتم. ایشون حقوقمو نقدی پرداخت کردن و حالا بر اثر حادثه ناشی از کار کار افتاده محصوب میشم. میخواستم بدونم مستمری از کارافتادگی من رو چجور تعیین میشه ایا بر اساس کف حقوق کارگر حساب میکنن یا بر اساس حقوق دریافتی که از پیمانکار داشتم. بعدشم چجور میتونم ثابت کنم که ده میلیون حقوق میگرفتم. البته وزارت کار حقوقمو همون ده میلیون زده. ایا همین تایید وزارت کار ملاک میشه برای تامین اجتماعی؟

مشاوره حقوقی بازنشستگی و از کارافتادگی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ودرود
میانگین دستمزد دو سال آخر افراد نسبت به سابقه بیمه‌ای آنها مبنای محاسبه قرار می‌گیرد. به عنوان مثال اگر یک بیمه شده با ۲۰ سال سابقه بازنشسته شود، مستمری او بیست سی‌ام میانگین دستمزد دو سال آخری است که طی لیست بیمه به سازمان اعلام شده است.