حساب های کارفرما فاقد موجودی است، چیکار کنم تا به مطالباتم از کارفرما برسم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۰۵ #78250491

با سلام
بنده در شرکتی برای کارفرمایی به عنوان مدیر کار می کردم و کارفرما هر ماه حقوق کارمندان رو از حساب پسر خودش برای بنده واریز می کرده و بنده برای کارمندان واریز می کردم. دلیل اینکه چرا واریزی ها از طریق حساب پسر کارفرما انجام می شده را از کارفرما جویا شدم عنوان کردن که بخاطر اینکه اداره مالیات اگر زمانی حساب های بانکی کارفرما را به دلیل عدم پرداخت بدهی مالیاتی مسدود کرد با حساب های خالی مواجه شود. بعد از مدتی با کارفرما به دلیل عدم پرداخت درست حقوق و مزایا به مشکل خوردم و به اداره کار شکایت کردم و برنده پرونده شدم. حالا هم رای اداره کار رفته اجرای احکام اما حساب های کارفرما فاقد موجودی است.
لطفا راهنمایی کنین با توجه به وجود پول های کارفرما در حساب های بانکی پسرش بنده چیکار کنم تا به مطالباتم از کارفرما برسم؟؟؟؟؟
همه اسناد واریزی از حساب پسر کارفرما که یک پسر دانشجو ۲۰ ساله هست رو دارم.

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق ماده ۳ قانون محکومیت های مالی می توانید اقدام کنید

سلام
از طریق ماده ۳ قانون محکومیت های مالی می توانید اقدام کنید

اعمال ماده ۳ قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی را تقاضا کنید

بر اساس نظر بسیاری از قضات ، میتوان کارفرما را نیز بابت بدهی ناشی از رای اداره کار جلب نمود . شما میتوانید درخواست جلب را از دادگاه بنمائید تا در صورت موافقت قاضی اقدام به جلب کارفرما نمایند .

دادگاه با حسابهای پسر کارفرما کاری ندارد ولی شما اموال و دارایی که دارد و به نام خودش می باشد را معرفی کنید. خودرو، ملک و سایر دارایی ها.