تا چه زمانی می توان قرارداد را بدون خسارت فسخ کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۶۷ #78243891

سلام .
اگر قراردادی برای خرید یک قطعه زمین امضا شود و ۱۵ درصد معامله نقدا پرداخت شود و قرار گذاشته شود مابقی مبلغ فردا به حساب بانکی فروشنده واریز شود و در بعد از ظهر آن روز خریدار تقاضای فسخ قرارداد را داشته باشد، با توجه به در نظر گرفتن ۳۰ درصد حق فسخ , خریدار باید خسارتی پرداخت کند؟
کد رهگیری هنوز ثبت و صادر نشده است. مهلت امکان فسخ نیز در قرارداد قید نشده است.کلیه خیارات ازجمله غبن نیز اسقاط شده است.

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
بایستی خسارت فسخ را پرداخت نمایید .

قرارداد فی ما بین شما لازم بوده و قابل فسخ نیست
و هر طرفی که بخواهد فسخ انجام دهد باید حق فسخ را پرداخت کند