طلاق از طرف زوجه، با چه شرایطی ممکن خواهد بود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۸۶ #78231651

سلام
من دختری هستم که به مدت یکسال از اختلافم با همسرم میگذره، بعد از دو ماه از عقد دچار مشکل شدیم، ایشون راضی به طلاق نمیشن و برای زندگی هم اقدامی نکردن و من توی این یکسال بلاتکلیف موندم، اگر پس از تموم شدن مشاوره اجباری قبل از طلاق و گرفتن حکم عدم سازش میتونم از طریق بخشیدن مهریه ام و اعلام کراهت شدید طلاقم رو بگیرم؟
من فقط طلاق میخوام و دنبال هیچ حق و حقوقی نیستم.

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر به جز طلاق هیج حق و حقوقی نمیخواهید میتوانید اقدام به طرح دعوای خلع نمایید و برای اطلاع از شرایط لازمه تماس بگیرید

با سلام.‌
شرایط طلاق به درخواست زوجه در دفترچه ازدواج قید شده است. شما باید یکی از آن شرایط را داشته باشید و بعد بتوانید بر مبنای آن شرط دلایل ارائه داده و اثبات کنید تا بتوانید متارکه نمایید.

با سلام و احترام اثبات عسر و حرج و تحقق یکی از شرایط ۱۲ گانه یا توافق طرف مقابل راهکار شما خواهد بود در غیر این صورت دادگاه درخواست شما را نخواهد پذیرفت.

با سلام
ابتدا بابستی یکی از شروط ضمن عقد را اثبات نمایید سپس اقدام به طلاق نمایید

موارد عسر و حرج را باید اثبات کنید
اگر کراهت باشد از طریق طلاق خلع درخواست بدید

ابتدا بابستی عسر و حرج را اثبات نمایید سپس اقدام به طلاق نمایید

دلیل طلاق راذکر نکردید