به صورت دستی قولنامه نوشتیم، برگ سبز به نام ما هستش، برای سند زدن چکار کنیم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۸۴ #78216719

با عرض سلام و خسته نباشید، چند سال پیش ماشین خریدیم و سند نزدیم! فروشنده هم قبلا سند نزده بود و سند نداشت! گفته بود چند دست گشته! به صورت دستی قولنامه نوشتیم، برگ سبز به نام ما هستش، برای سند زدن چکار کنیم؟ با تشکر فراوان

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید بطرفیت اون افراد

سلام نیاز به ناراحتی نیست اولین کاری که باید انجام بدی اظهار نامه برای اون شخصی که ماشین رو خریدی بدید
وبعد دادخواست الزام به تنظیم سند وایادی قولنامه ها رو طرف دعوا قرار میدید اگر همه بیاین توجلسه اول قاضی رای میده به تنظیم سند

با سلام نظر به اینکه مطابق قواعد موجود در تنظیم اسناد رسمی همگی کسانی که برگه سبز بنامشان خورده باید سند انتقال در دفتر اسناد رسمی ثبت کنند به طرفیت آخرین مالک رسمی همچنین ایادی بعدی که پلاک بنام خودگرفته بودند طرح دعوای الزام به تنظیم سند رسمی اقامه گردد.

سلام
چنانچه فردی که سند به نام ایشان می باشد حاضر به همکاری می باشد نیازی به طرح دعوا ندارید
در غیر اینصورت می توانید اقدام به طرح دعوای تنظیم سند علیه ایادی قبل نمایید