آیا پرینت پیام ها تلگرام صادر می شود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۳,۷۳۶ #78204

سلام
من با خانمی توی تلگرام آشنا شدم . ایشون یکماه قبل از آشنایی ما درخواست طلاق داده اند .
شوهر ایشون اعتیاد به شیشه دارد و این خانم مدرک قابل توجه در مورد اعتیاد ایشون را دارد .
چند روز پیش جلسه دادگاه داشتن که توافقی صورت نگرفته و این خانم الان مهریه اش رو گزاشته اجرا و چند روز اینده جلسه دارند در شورای حل اختلاف .
شوهر ایشون جلو قاضی اعلام کرده که همسر من با نامحرم رابطه داره .
ولی هیچ مدرکی نداره .
رابطه من با این خانم تلفنی و تلگرامی بوده .
خواستم بدونم شوهر ایشون جلو قاضی میتونه بگه من شک دارم به زنم و پرینت سیمکارت همسرم رو میخوام ؟
در صورتی که پرینت سیمکارت رو در دست داشته باشه . ایا میتونه بگه پرینت تلگرام
همسرم رو هم میخوام ؟؟
توی تلگرام در مورد اینده و ازدواجمون و مقداری درباره مسائل جنسی صحبت کردیم .
خواستم بدونم شوهر ایشون در قدم اول چجوری میتونه ثابت کنه ؟
توی پیام ها قرار ملاقات گزاشتیم ولی در مورد خاستگاری اونم با وجود بزرگان .
ماله یک شهر نیستیم .
شوهر ایشون اسم من رو فقط میدونه .
تهدید کرده .
خواستم بدونم چجوری میتونه ثابتش کنه ؟
خط من به اسم یک زن هست . به اسم خودم نیست .
پرینت سیمکارت بگیره میتونه بفهمه ؟؟
لطفا کمکم کنید
اگه ثابت بشه قاضی واسه من احضاریه میفرسته ؟؟
من شنیدم اگه همسر اعتیاد داشته باشه رابطه تلفنی هیچ مشکلی نداره
ایا درسته ؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سرور تلگرام ودیگر برنامه های خارجی درکشور مانیست که قابلیت استعلام داشته باشد
پرینت خط را هم خود شخص باید تقاضا بدهد ن محکمه
درکل شاکی باید بتواند اثبات کند

با سلام
قاضی دستور پرینت تحت هیچ شرایطی نمیدهد مگر در جرایم امنیتی و اگر هم زمانی بدهد شامل محتوا نخواهد بود و فقط شماره ی تماس نشان داده میشود . سرور تلگرام از ایران خارج است و قابل پیگیری نیست.

با درود

۱: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد.

۲.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود.

و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است.

ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست.

و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.

عنایت داشته باشید که قاضی دستور پرینت نمی دهد بلکه خود شخص باید بتواند پرینت بگیرد.و شکایت بدون دلیل رد می شود

موید باشید