چکار کنم که زوجه طلاق نگیرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۵۲۲ #78200145

با سلام
زوجه دادخواست طلاق داده و گفته در عسر و حرج هست و از نظر اخلاقی از شوهرم به شدت متنفرم و گفته در قبال بخشش مهریه طلاق میخواد درحال که بنده هیچ مشکل اخلاقی و رفتاری ندارم و عدم تمکینش نیز اثبات شده و زوجه ناشزه میباشد و الان دو سال و نیم هست که در عقد هستیم من چکار کنم که نتونه طلاق بگیره چون خیلی دوستش دارم

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چنانچه شرایط طلاق بر دادگاه محرز شود زوجه طلاق خواهد گرفت با مهرورزی به زوجه و فرزندان می شود جلوی طلاق را گرفت......
من رشته محبت خود از تو می برم
شاید گره خورد به تو نزدیکتر شوم

از طریق وساطتت اقوام اقدام نمایید.
در صورت بخشش مهریه احتمال صدور حکم طلاق زیاد است

تنها با ارائه دادخواست طلاق دادگاه دستور به صدور طلاق نمیدهد.

دوست عزیز
با اثبات ناشزه بودن ایشان وی نمی تواند تقاضای طلاق دهد ودادخواست ایشان رد میشود اما باتوجه به اینکه دوسال عقدهستید وایشان حاضربه بخشش مهریه می باشدازنظراخلاقی باید بدانید به زور درکنار کسی نمی توانید خوشبخت شوید بهتراست دست ازلجبازی برداشته و منطقی تصمیم گرفته وجوانی وآینده خودراخراب نکنید.

ادعا نیاز به ارایه دلایل متقن دارد به صرف تقدیم دادخواست طلاق که طلاق صورت نمیگیرد..

سلام اگر عسر وحرج ایشان ثابت نشود دادگاه رای به طلاق نمی دهد ...در دادگاه اظهار نمایید حاضر به طلاق نیستیدو به ایشان علاقه دارید..