پرداخت حق وکیل شاکی به عهده چه کسی می باشد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۸,۷۱۵ #78200

بنده به میزان سه ملیون هفتصد هزار تومان باقیمانده پرداختی ساختمان از طرف مدیرعامل مسکن مهر جهت پرداخت محکوک شدم. و گفته اند که باید حق وکالت وکیل مدیر عامل من پرداخت کنم برای سه ملیون هفتصد چه میزان باید پرداخت کنم. با تشکر از سایتتون.

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود با محکوم علیه است.

با سلام پرداخت حق الوکاله و هزینه های دادرسی شاکی ،
در صورت محکومیت به عهده ی کسی است که محکوم شده

پرداخت کلیه هزینه های دادرسی بر عهده محکوم علیه یا به بیان ساده تر بر عهده کسی است که رای علیه او صادر شده است.

با سلام
پرداخت حق الوکاله شاکی در صورت محکومیت با کسی است که محکوم شده

با سلام. پرداخت حق الوکاله طبق تعرفه بر عهده محکوم علیه می باشد.

با سلام
پرداخت کلیه حق الوکاله های قانونی بر عهده ی محکوم علیه میباشد

با سلام
پرداخت حق الوکاله وکیل شاکی بعد از محکومیت مشتکی عنه ...به عهده متشاکی می باشد