ابلاغ به خوانده به چه صورت است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۶۸۴ #78190

با سلام
چنانچه خواهان دادخواست مطالبه وجه چک به شورا بدهد ور ادرس اعلامی در گواهی عدم پرداخت را به عنوان ادرس خوانده اعلام نمیاید اما پس از مراجعه مامور ابلاغ به ادرس اغعلامی متوجه میسشود که نشانی اعلامی صحیح نیست حال سوالی که مطرح است
آیا خواهان و یا خود شورا راسا میتوانند استعلامی از بانک محال علیه بگیرند و شغل خوانده را متوجه شوند که بتوانند به وی ابلاغ نمایند ؟
یا اینکه شورا هیچ تکلیفی در این زمینه ندارد و خواهان میتواند درخواست نشر آگهی دهد

مشاوره حقوقی دادسرا
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ..

آدرس مندرج در گواهی عدم پرداخت جهت ابلاغ معتبر است .

عنایت داشته باشید که خود خواهان باید آدرس خوانده را مشخص کند و به دادگاه اعلام نماید تا دادگاه به شخص خوانده اعلام کند

موید باشید