افزایش غیر قانونی رهن واجاره مسکونی رو چطور میشه پیگیری نمود؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۵۳ #78144429

به نام خدا ، باسلام / صاحبخانه منزلی را به رهن مبلغ ۵۰میلیون تومان و اجاره ۲میلیون تومان در این شرایط کرونا تبدیل به رهن ۱۵۰میلیون تومان و اجاره ۱.۵ میلیون تومان نموده موعد پایانی قرارداد فعلی ۱۵ شهریور است لطفا راهنمایی جهت نحوه شکایت / سپاس

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بر اساس مصوبه ستاد کرونا اقدام نمایید

بر اساس مصوبه ستاد کرونا اقدام کنید

سلام و وقت بخیر : اولا" یک بار از طریق اظهار نامه قبل از اتمام مدت اجاره نامه ، مراتب بخشنامه کرونا راجع به تمدید اجاره نامه را به طرف مقابل اعلام می کنید . ثانیا" در صورت عدم توجه طرف مقابل به موارد اعلامی از طریق شورای حل اختلاف حوزه محل اجاره به همراه تمامی مستندات نسبت به تمدید اجاره نامه از طریق قانون اقدام می کنید .

بادرودوسلام اجاره را ازطریق قانونی افزایش و تادیه نمایید.

با سلام
شما بر اساس مصوبه ستاد کرونا اقدام کنید.

اجاره را به میزان قانونی آن افزایش و پرداخت کنید.

درود
به موجب اظهار نامه اعلام کنید طبق مصوبه حاضر به تمدید هستید.