وکالتی که بلاعزل نباشد چطور است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۶۴ #78139532

سلام اگه وکالت بلاعزل نباشد و معمولی باشد اگر مدت زمان تعیین نشده باشد تبدیل به وکالت مادام العمر میشود یا باطل می‌شود ؟

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام قابل عزل می باشد.

تا وقتی وکیل عزل نشه وتا وقتی موضوع وکالت انجام نشده باشه وکالت پابرجاست

سلام در این گونه وکالت نامه ها موکل میتواند وکیل را عزل بکند و همچنین وکیل میتواند از سمت خود استعفا دهد

قابل عزل است و دائم نخواهد بود

وقتی بلاعزل نباشد خوب هرچند مدت باشد خوب می توان آن را برهم زد

با سلام نظر به سوال مطروحه باید گفت وکالت از جمله عقود جایز بوده که هریک از طرفین هر وقت بخواهد میتواند ان را فسخ کند لذا در فرض سوال چون وکالت بلاعزل نبوده و التزام به نگهداری ان هم نشده ، بنابراین هر یک از طرفین میتواند ان را فسخ کند، با احترام.

با سلام، چون بلاعزل نیست می توانید عزل کنید البته اگر مدت دار نه باشد