چطور مسدودش کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۴۸ #78113597

باسلام
کار فرمای قبلیم باهام توافق کرده بود که حق بیمه رو من بدم ماهیانه چون کار ما گمرکی بود و سندی ماهیانه از من نگرفت گذاشت بعد اتمام کار که مبلغ سنگین هست و من نمیتونم بدم و باهاش به اختلاف خوردم اون از من چک گرفت بابت حق بیمه و من نوشتم که بابت بیمه تامین اجتماعی بود والان حاضر نیست وقت بده و برگشت زده و من نمی بتونم وام بگیرم و پولشو بهش بدم الان من یک سوال دارم این چکی که از من گرفته قانونیه اگر قانونی نیست من چطور مسدودش کننم و رفع سو اثر تا بتونم وام بگیرم ایشون حتی حاضر به د شکایت نیست تا من در دادگاه بگم بابت بیمه بوده من از طریق دادگاه اقدام کنم یا اداره کار

مشاوره حقوقی چک
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام وقت شما بخیر
طبق قانون کار پرداخت حق بیمه کارگر قانونا بعهده کارفرما است پرداخت درصدی از آن نیز به عهده خود کارگر است و توافق خلاف این موضوع خلاف مقتضای ذات عقد بوده و صحت ندارد.برای رسیدگی به این گونه مشکلات هیئت تشخیص در اداره کار مستقر می باشد با مراجعه با اداره مذکور میتوانید با ثبت شکایت خود مشکل را پیگیری و حل نمایید .
چنانچه ایشان راجع به چک در دادگاه اقدام نمودند و شما نتوانید ثابت کند که چک بابت این توافق بوده محکوم به پرداخت مبلغ چک خواهید شد در صورت اثابت موضوع به نفع خودکه بابت این توافق بوده دعوی کارفرما رد خواهد شد.موفق باشید

سلام بهتر از درخ است ارزیابی یا مشاوره تلفنی از یکی از وکلا بدهید چون باید بین دو تا دعوا برای شما تفکیک قائل شد و برای ارائه راهنمای لازم خواهید داشت .

سلام
پرداخت حق بیمه کارگر قانونا بعهده کارفرما است که البته درصدی از آن نیز به عهده خود کارگر میباشد
و تفاهم و توافق خلاف این قانون میسر نیست و باطل است
بنابراین شما می توانید با مراجعه به هیئت تشخیص مستقر در اداره کار در این رابطه شکایت کنید تا رسیدگی شود
و چنانچه ایشان راجع به چک در دادگاه اقدام نمودند و شما نتوانید ثابت کند که چک بابت این توافق بوده حکم محکومیت شما به پرداخت مبلغ چک صادر خواهند شد و اگر ثابت کنید بابت این توافق بوده دعوی کارفرما رد خواهد شد

کارفرما فقط مکلف به پرداخت درصدی از حق بیمه کارگر است چک صادر شده شما دارای وجاهت قانونی است و باید پرداخت شود