چگونه تقسیم ارث نماییم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۰ #78092528

سلام
بعد از فوت مادر پدر من هر انچه که در طی زندگی مشترکشان بدست اورده بودند با توجه به اختلافی که با ما بچه هایش دارد و با دخالت عموها و عمه ها دارن میفروشد و خرج میکند تا به قول خودش چیزی برای ما نماند ما چکار میتوانیم بکنیم؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورتیکه اموال به نام ایشان میباشد نمیتوانید اقدامی انجام دهید
اما در صورتیکه اموال بنام مادرتان است میتوانید اقدام به انحصار وراثت نمایید.

سلام، پدر و مادرتان فوت شده اند،؟ و عمه و عمو اموال شما رو بفروشن مرتکب جرم شده اند چرا بعد از فوت مورث حق مالکیت برای ورثه ایجاب می‌شود و مالک اصلی شماها هستید لذا تقاضای تقسیم ترکه اموال پدر و مادر متوفی خود را پس از اخذ گواهی انحصار وراثت آنها در محکمه مطرح کنید هر معامله ای هم که دیگران بعد از فوت مورث شما بر اموال شما انجام داده‌اند فضولی و قابل ابطال است