آیا راهی دارد با مراجعه به دادسرا تاریخ ترک انفاق درست شود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۳۸ #78081910

سلام

اگر در پرونده ترک انفاق تاریخ زمان ترک انفاق اشتباه زده شود و پرونده هنوز دادسرا هست میشود تاریخ را درست کرد ؟

تاریخ باید از یک ماه پیش میخورده ولی اشتباها تاریخ ازدواج ثبت شده که چند سال قبل است.

آیا راهی دارد با مراجعه به دادسرا تاریخ درست شود؟

یا باید دوباره از خدمات قضایی شکایت کنم و این زمان از دست رفته چه میشود‌؟

مشاوره حقوقی نفقه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام طی لایحه ای به بازپرس اعلام کنید .

اولا ضرری متحمل شما نمی شود در صورتی که اصلاح نکنید تاریخ را و قاضی صرفا به ماه هایی که نفقه نگرفته اید تنها حکم می دهد
در ثانی تقلیل مدعا در جلسه اول دادگاه ممکن است

سلام اصولا در کم کردم زمانی شکایت شما و خصوصا در مرحله دادسرا به نظر میرسد مشکلی نداشته باشید و قطعا باید درخواست شما جهت درج صحیح تاریخ ترک انفاق طی لایحه به مرجع رسیدگی کننده اطلاع و تقلیل آن را درخواست نمایید و یا اینکه شکایت را به همین صورت رها کنید و با توجه به اینکه مشتکی عنه شما در خصوص تاریخ قید شده از خود دفاع مینماید و در خصوص تاریخی که شما دلیل ارائه مینمایید محکوم میگردد