این رای صادر قرار نقض خورد در تجدید نظر ایا رسیدگی ماهوی رای به نفع بنده هست؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۴۰۸ #78075205

خواسته: ابطال سند رسمی (موضوع سند ملک است)
بسمه تعالی
در خصوص دعوای تقدیمی از جانب آقایان و خانم ها ۱ ----------- ۲ ------------ ۳ ------------
۴--------------------------------------------
صدور حکم به ابطال سند رسمی دو قطعه زمین مسکونی واقع در روستای ده رش نهراب مقوم به /۰۰۰/۲۱
۰۰۰ لایر به این توضیح که خواهان ها و طی دادخواست تقدیمی اجماال اظهار می دارند که وراث شرعی و قانونی
مرحوم------------ بوده و مورث در قید حیات خود دارای امالک بوده که خوانده با قدرت نمایی و اغفال سایر
وراث بدون هرگونه اطالع رسانی قبلی و اخذ اجاره از مابقی وراث اقدام به انتقال و تنظیم سند رسمی دو قطعه
زمین مسکونی به مساحت های ۴۰۰ و ۳۹۸ متر مربع به نام خود نموده است لذا به شرح دادخواست تقدیمی تقاضای
رسیدگی نموده اند علیهذا نظر به جامع اوراق و محتویات پرونده و شرح اظهارات و لوایح کتبی تقدیمی و با توجه
به اینکه حسب مشروح نظریه کارشناسی منتخب مضبوط در پرونده اسناد مالکیت پالک های ۳۰ و ۶۱ فرعی از
یک اصلی ده رش به نام آقای ----------- در اجرای مقررات ماده ۱۳۳ قانون برنامه چهارم توسعه صادر گردیده
ا در اجرای مقررات ماده
است بنابراین با توجه به اینکه خواسته خواهان ها در واقع ابطال سندی است که سابق
۱۳۳ قانون چهارم توسعه و ناشی از رای هیات حل اختالف موضوع ماده مذکور صادر گردیده است که رسیدگی
ا مستلزم نقض رای هیئت مذکور می باشد که در این خصوص اقدامی نیز صورت نگرفته
به خواسته مطروحه اساس
است بنابراین ادعای خواهان منطبق با مقررات قانونی نبوده و مستند به ماده ۲ از قانون آیین دادرسی مدنی قرار
رد دعوای خواهان صادر و اعالم می گردد رای صادره حضوری و ظرف مهلت بیست روز پس از ابالغ قابل
تصویر برابر

مشاوره حقوقی ملکی
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام چنانچه مهلت باقی است امکان اعتراض وجود دارد

با سلام در مهلت قانونی به رای صادره اعتراض نمایید،صدور حکم له یا علیه شما بستگی به محتویات پرونده و قاضی صادرکننده رای دارد.

سلام .دادخواست خواهان رد شده است،در مهلت قانونی امکان اعتراض وجود دارد.....

وقت بخیر میتوانید در مهلت قانونی امکان اعتراض وجود دارد.

سلام
بدوا اعتراض به رای هیات اختلاف متصور است، در هر صورت می توانید تجدید نظر خواهی کنید

با عنایت به رای اصداری خواسته خواهان رد شده است.در رای توضیح داده شده بدوا باید نسبت به رای هیات حل اختلاف اقدام می نمودند

باسلام و درود دادخواست خواهان رد شده است،در مهلت قانونی امکان اعتراض وجود دارد.