نتایج معاینات پزشکی قانونی ازطریق کلانتری به دادگاه میرسد یا از طریق خود پزشکی قانونی؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۳۴,۶۹۹ #78066082

سلام
من از طریق کلانتری به پزشکی قانونی مرکز معرفی شدم اونجا من و معاینه کردن، پزشک جراحاتی که دیده میشد رو نوشت و جراحتی که زیر گچ پام بود و همچنین شکستگی پامو ننوشت و گفت پرونده پزشکیتو از بیمارستان بگیر و به پزشک قانونی غرب برو و همون نامه که کامل نبود و گفت بده به کلانتری.
حالا آیا نامه ای که به دادگاه فرستاده میشه همون نامه ی ناقصه که به کلانتری داده شده یا نه بعد از معاینه شکستگیم و بخیه پام با توجه به پرونده پزشکیم در شعبه غرب، خود پزشک قانونی مستقیم و کامل به دادگاه نامه میزنه؟
خیلی ممنون میشم پاسخ بدید.

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
پزشکی قانونی جواب را به مرجع ارسال کننده نامه که برای شما ابتدا کلانتری بوده ارسال خواهد کرد.

باسلام حسب مورد به مرجع صادر کننده گواهی ارسال میگردد

پاسخ به مرجع درخواست کننده ارسال می شود و پس از تکمیل شدن به دادسرا ارسال می شود

با درود بله در مهلت مقرر میتوانید بدان معترض شوید.

بستگی دارد کدام مرجع شما را به پزشکی قانونی معرفی کرده دادسرا یا کلانتری

بستگی دارد که استعلام مربوطه از طرف کدام نهاد انجام شده باشد، تبعا پزشکی قانونی مانند دیگر سازمان ها پاسخ استعلام را به مرجع استعلام کننده ارائه میدهد.

نتایج به مرجع صادرکننده نامه ارسال می شودیعنی کلانتری،وسپس برای بررسی وتحقیقات مقدماتی به دادسراارجاع می شودودرصورت تفهیم اتهام و پس ازقرارجلب به دادرسی وصدورکیفرخواست ازسوی دادسرابه دادگاه ارسال می شودجهت صدورنقض قراردادسراویاحکم بدوی.