پخش عکس مستهجن در واتس آپ چه مجازاتی دارد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۷۰ #78044921

سلام خواهر من با پسری ۱۳ سال دوست بوده و تو این مدت رابطه داشتن ، دوست پسرش از رابطشون عکس و فیلم گرفته الان که رابطشون تمام شده از طریق سیم کارتی که از خواهرم دزدیده عکسهای زشت و مستهجن خودشو خواهرمو واسه کل فامیلمون فرستاده، با خط ناشناس و بدون اینکه صورت خود پسره مشخص باشه، خواهرم شکایت کرده، خواستم بدونم مجازاتش چیه و اینکه برای خواهرم هم مجازاتی صادر میشه؟ با توجه به اینکه صیغه نبودن
ممنون از راهنماییتون

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بله هم اون پسر و هم خواهر شما مشمول مجازات می باشند ، پسر به خاطر رابطه نامشروع و انتشار تصاویر خصوصی و خواهر شما به خاطر رابطه نامشروع

سلام
حسب توضیحات مجازات حبس یا جزای نقدی دارد البته برای خواهر شما هم مجازات رابطه نامشروع متصور است .

حسب مورد به حبس، جزای نقدی یا هر دو محکوم خواهد شد.

مجازات حبس یا جزای نقدی دارد ‌

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید کسی که اقدام به ارسال این محتویات از جمله عکس ، فیلم ، صوت و ... مستهجن می کند چه برای دوست خود ارسال کند و چه در گروه منتشر کند ، در هر صورت طبق قانون جرایم رایانه ای ، جرم است اما مجازات متفاوتی دارد .اگر به دوست خود یا در گروهی که کمتر از ۱۰ نفر است ارسال کند به جزای نقدی محکوم می شود و اگر به ۱۰ نفر یا بیشتر ارسال کند به حبس یا جزای نقدی یا هر دوی آنها محکوم خواهد شد یعنی هم حبس و هم جزای نقدی.توجه کنید که لازم نیست کسی از فرد ارسال کننده شکایت کند بلکه این جرم، جرم غیر قابل گذشت است و در صورت مشاهده توسط مقام های قضایی و انتظامی، متهم تحت تعقیب قرار خواهد گرفت.

با سلام
بله خواهر شما هم شمول مجازات هستند.

«هرکس به وسیله سامانه های رایانه ای یا مخابراتی، فیلم یا صوت یا تصویر دیگری را تغییر دهد یا تحریف نماید و آن را منتشر کند و یا با علم به تغییر یا تحریف آن منتشر نماید، به نحوی که عرفا موجب هتک حیثیت او بشود، به حبس از نود و یک روز تا دو سال یا جزای نقدی از پنج میلیون (۵.۰۰۰.۰۰۰) ریال تا چهل میلیون (۴۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال یا هر دو مجازات محکوم خواهد شد.»