بدون مدرک فروشنده خودرو میتواند ادعای نگرفتن پول خودرو کند؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۲۵۳ #78040604

با سلام و عرض ادب،خودرویی خریداری کردم به مبلغ ۵۰میلیون تومان حدود ۸ماه پیش مبلغ خودرو را نقدا به صورت دستی به درخواست فروشنده پرداخت کردم که در قولنامه بنگاه ذکر شده که کل مبلغ خودرو نقدا دریافت شده و امضاء هر دو طرف و مدیر بنگاه هم هست حتی برگ سبز خودرو به نام خریدار شده است البته اضافه کنم چون فروشنده به بانک بدهکار بود بنده هم دستی پرداخت کردم الان بعد از این مدت که سند محضر را به نامم نمیزند الزام به سند خودرو کردم دو روز دیگه دادگاه الزام به سند خودرو دارم فروشنده میگوید اگر الزام به سند خودرو کردی با اینکه هیچ مدرکی از من نداره که طلبکار است و امضاء کرده که کل مبلغ خودرو را نقدا دریافت کرده است میگوید به قاضی محترم میگویم که پولی دریافت نکردم بدون هیچ گونه مدرکی چون فقط دستی گرفته و بعد از این همه خرج که کردم و ماشین سرپا شده این تهدید را کرده لطفا راهنمایی بفرمایید که قاضی محترم حرف فروشنده را بدون مدرک قبول میکند یا نه که اگه قبول میکند و مشکل ساز میشه برام این الزام سند خودرو را فعلا انجام ندم و به همین برگ سبز خودرو که به نامم است کفایت کنم اگه نه به نفع من حکم صادر میشود و مدرک قابل قبول دارم که برم دادگاه چون فروشنده یه خانم است دردسر درست نکنه برام ممنون که اگه زودتر راهنمایی ام کنید چون فقط شنبه وقت دارم تا تصمیم بگیرم باز اضافه کنم فروشنده هیچ مدرکی از من نداره که طلبکار است و امضاء کرده در قولنامه بنگاه که کل مبلغ خودرو را نقدا دریافت کرده است فقط روی حساب اینکه دستی گرفته فکر میکنه شاید قاضی حرفشو باور کند،با تشکر

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
فروشنده باید ادعای خود مبنی بر عدم دریافت مبلغ را اثبات نماید .

دوست عزیز مدعی باید بتوانید ادعای خویش را ثابت نماید

سلام
مدعی باید ادعا را اثبات نماید

با سلام
با توجه به قید دریافت وجه معامله به صورت نقد در قرارداد باید این ادعا را ثابت کند و به صرف گفتن این مطلب محقق نمی شود

انکار بعد الاقرار مسموع نیست.

با سلام
با توجه به امضاء قرارداد باید ادعای خود را ثابت کند

درود شخص مدعی باید ادعای خویش را ثابت کند