پسر میتواند بجای پدر دادخواست فروش مال غیر تقدیم دادگاه کند؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۴۳۰ #78040025

قطعه زمین پدرم بی سوادم را فریب داده و مبایعه نامه امضا کرد و هیچگونه ثمن‌ معامله پرداخت نشد،و زمین را بعد از فریب پدر به کس دیگری فروخته و مال غیر را انتقال داده اند آیا پسر میتواند از حق پدرش دفاع و شکوائیه تقدیم دادگاه کند

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و وقت بخیر.
طرح دعوا و پیگیری صرفا توسط خود ذی نفع یا اصیل یعنی پدر شما،یا وکیل دادگستری از طرف ایشون امکان پذیر هست.اعضای خانواده نمیتونند.شما میتونید از پدرتون در دفتر اسناد رسمی وکالت بگیرید و بجای ایشون وکیل دادگستری انتخاب کنید‌
موفق باشید

درود
خیر نمیتواند مگر پدر تان به شما وکالت محضری جهت انتخاب وکیل دهد و صرفا در این راستا حق انتخاب وکیل دادگستری جهت طرح شکایت دارین و نه راسا

باسلام خیر ایشون نمیتواند مگراینکه محجور باشند

باسلام
وقت بخیر،خیر شما سمتی جهت طرح شکایت ندارید.پدرتان می بایست یا اصالتا جهت طرح شکایت اقدام کند یابه وکیل دادگستری جهت احقاق حقش وکالت دهد.

با سلام خیر ...اما می توانید وکیل بگیرید ...یا وکالتنامه محضری جهت انجام امور حقوقی بگیرید اما حضور ایشان در دادگاه الزامی است ..

با سلام خیر باید وکیل بگیرید دوست عزیز

با سلام
خیر بایستی وکیل دادگستری استخدام نمایید.