آیا من محکوم به تمکین هستم یا نه؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۷۶ #78032022

سلام بنده حدود ۱ ماه و خورده ای هست که منزل را به دلیل توهین و تهدید و ضرب و همچنین نداشتن امنیت جانی خود و فرزند چهار ماهه ام توسط شوهرم ترک کرده ام و حال شوهرم علیه من به دادگاه شکایت الزام به تمکین کرده است درصورتی که فقط دوبار در پیام از من خواست که برگردم و هیچ گونه تلاشی برای بازگشت من نکرده است ....

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه عدم امنیت جانی خود را اثبات کنید محکوم نمی شوید.

با درود اصولا زوجه مکلف به تمکین است مگر خوف جانی خویش را اثبات نماید

با سلام
اگربرای ضربو شتم رو بداخلاقی های همسرتون مدرک یا شاهدی دارید می توانید علیه وی شکایت کنید وعلت عدم تمکین وترک منزل را بیان کنید

در جلسه تمکین به عسر و حرج خود استناد نمایید .

سلام اگر تمایل به بازگشت دارید در جلسه اعلام کنید در غیر این صورت میتوانید با اثبات وجود خطرجانی تمکین نکنید

با سلام
نسبت به ضرب و جرح که باید توسط شما اثباط شود مثل رفتن به پزشکی قانونی هنگام این موضوع/
شما در جلسه اعلام کنید تمیکن مینمایید تا نفقه به شما تعلق گیرد.چون در حال حاضر با توجه به شرایط نفقه به شما تعلق نمیگیرد بخاطر عدم تمکین/ چه تمکین عام یا خاص.
چنانچه خوف ضرر جانی و ندانشتن امنیت جانی دارین و میتوانین در دادگاه دلایل عسر و عرج را ارائه و اثبات فرمایید./
همان{ پیامک تلفنی}خود تلاشی است جهت برگشت شما به منزل و تمکین خود و شما برنگشتین منتها در دادگاه چنانچه واقعا میخواهید با شوهر خودزندگی مشترک داشته باشین به قاضی محترم بفرمایید حاضر به تمکین میباشم/نهایتا چنانچه بتوانید جلسه رسیدگی را به نفع خود پیش برده و با توجه به شخصیت طرفین /شوهر شما چنانچه مایل باشد یا قاضی محترم بخواهد: چون چیزی به اثبات نرسیده/تعهد به زندگی عرفی زناشویی و وظایف خود وفق قوانین را بنماید/
منتها تمامی مواردی که شما فرمودین مطابق با هر ادعا مستلزم اثبات میباشد.
ضمنا/چنانچه واقعا در خطر جانی هستین با ارائه مدارک و شهود یا هر مدرک محکمه پسند تقدیم قاضی محترم فرمایید تا تصمییم شایسته اتخاذ گردد.
و همچنین در صورت ضرب و جرح فورا به پزشکی قانونی مراجعه فرمایید./
نهایتا در صورت اثبات ادعاهای شما محکوم به تمکین نخواهید شد./

با کمال اظهار ادب و احترام

سلام
در صورت اثبات ادعای خود نسبت به ضرب و جرح و توهین محکوم به تمکین نخواهد شد .