آیا این صلح انجام شده صحیح است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۹۸ #78016297

با سلام و عرض ادب همسر بنده مقداری از مهریه اش را از طریق دفتر رسمی ازدواج حدود یک ماه پیش جهت توقیف اپارتمان من به اجرا گذاشته ولی من اپارتمان را حدود هفت ماه پیش صلح عمری به اقوام بدون ثبت در دفتر خانه کردم و بعد از یک ماه همچنین سند قطعی در دفتر خانه پس از صلح عمری به همان شخص انتقال یافته ولی در انتقال سند در دفتر خانه مطلبی در مورد صلح در سند محظری عنوان نشده.ایا این صلح صحیح است؟فرار از دین محسوب نمیشود ؟با تشکر

مشاوره حقوقی صلح
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر صلح قبل از اجرای مهریه همسرتان است مشکلی ندارد و فرار از دین نیست .

سلام
به نظر چنین اقدامی مصداق فرار از دین نمی باشد

سلام دوست عزیز
صلح صحیح است و فرار از دین محسوب نمی شود