میخواستم بپرسم از کدوم سازمان میشه استعلام کرد و ادرس مغازش رو پیدا کرد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۴۴ #78007838

سلام
من شاکی هستم و پرونده در دادسرا هست. کدملی متهم پرونده را دارم ولی متهم ثنا ندارد ولی میدونم در تهران مغازه دارد. تنها راه دسترسی به اون ادرس مغاره اش هست.

مشاوره حقوقی کیفری
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود از طریق حسابهای بانکی و یا اتحادیه پیگیر باشید

سلام و وقت بخیر.
شما در شکواییه شخص را مجهول المکان معرفی کنید.بعدا در مرجع قضایی کد ملی شخص را اعلام بفرمایید.مقام قضایی که حالا یا دادیار یا بازپرس،تحقیقات لازم برای شناسایی شخص را انجام میده.بهرترتیب شما اقدام به شکایت بکنید.
موفق باشید

سلام مرجع خاصی در جهت استعلام وجود ندارد مگر اینکه از طریق خط تلفن همراه نقطه زنی صورت گیرد که آنهم در پرونده های مهم و امنیتی بیشتر انجام خواهد شد از طریق حساب های بانکی پیگیر ادرس ایشان باشید

با سلام،از طریق اتحادیه پیگیری بفرمایید.

سلام شما شخصا نمی توانید استعلام رو بگیرد بلکه از طریق مراجع قضایی و با گرفتن نامه و البته چنانچه دارای جواز کسب باشد از طریق اتحادیه اقدام به استعلام و دریافت آدرس کنید

با سلام متاسفانه مشکل هست از این طریق ..شما طرح دعوی کنید مقام قضایی در صورت صلاحدید خودش دستور استعلام رو‌جهت دسترسی به متهم میده

سلام اگر سند مغازه به نام خودش باشد میتوانید از اداره ثبت استعلام آدرس کنید