طلب دارم از شخصی؛ چطور شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۱۴۸ #78003897

ازی بنده خدای چند ماهع طلب دارم بعنوان ضمانت کارت و بیمه ماشین و یک عدد چک پیش من گذاشته اما الان پولم رامس نمیده کارت و بیمه نامه به اسم خودش نیست
متوجه شدم که داره درخاست المثنی میده
من چجوری میتونم شکایت کنم

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
دادخواست مطالبه وجه تنظیم نموده و از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت بفرمایید .

باسلام دادخواست مطالبه وجه دهید

باسلام دادخواست مطالبه وجه از طریق دفاتر خدمات قضایی مطرح نمایید ویا از طریق چک اقدام کنید.

سلام نسبت به برگشت چک اقدام نمایید و از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست مطالبه وجه چک به انضمام خسارت تاخیر تادیه را مطرح نمایید

درود
می توانید دادخواست مطالبه وجه از طریق دفاتر خدمات قضایی مطرح کنید ویا نسبت به چک دریافتی اقدام نمایید

باید از طریق چک اقدام نمایید یا دادخواست مطالبه وجه مطرح نمایید .

با سلام.
میتوانید دادخواست مطالبه وجه را تقدیم دادگاه نمایید و یا اینکه چک مذکور را مورد مطالبه قرار دهید