چگونه سهم ارث خودم رو بگیرم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۷۴ #77997185

باسلام و ادب، بنده الان چندین ماه هست که به علت عدم توافق بین خواهر و برادرانم درخواست تقسیم ترکه داده ام یک جلسه رفتیم دادگاه قاضی گفت برید ووافق بکنید و بعد مکتوب کنید بیارید شعبه این وراث توافق نمی کنن به خدا من به این پول نیاز دارم انقدر طول دادن که باز یک جلسه دیگه برای برج ۱۱ گذاشتن اقا من اگه قرار بود بریم توافق بکنیم که دیگه تقسیم ترکه انجام نمی دادم الان سوال من این هست چیکار کنم به سهم خودم برسم به من چه ربطی که توافق نمی کنن شاید تا قیامت نخواهند توافق کنند من چگونه سهم ارث خودم رو بگیرم من به قاضی گفتم هرچی سهم من هست و به من میرسه رو بدید این وراث اهل توافق نیستن من الان چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید؟

مشاوره حقوقی ارث
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام مراتب عدم توافق را به شعبه اعلام نمایید تا موضوع به کارشناسی ارجاع شود و پس از نظریه کارشناس رای صادر خواهد شد برحسب نظریه کارشناسی سهم بین وراث تقسیم می گردد

به دادگاه عدم توافق وتقسیم ماترک را تقاضا کنید

سلام
عدم توافق را به موجب لایحه به دادگاه اعلام نمایید

لایحه ای با مضمون این که نمی‌خواهید توافق کنید و خواهان ادامه رسیدگی در دادگاه هستید ثبت کنید

باسلام و احترام از طریق کارشناسی .دادگاه رای صادر میکند

سلام .در صورت اختلاف بین وراث دادگاه تعیین تکلیف می نماید وموضوع ارجاع به کارشناسی می شود .

باسلام دادگاه مبادرت به صدور رای خواهدنمود.