آیا میتوانم بعنوان جعل یا ارایه مدرک مخدوش یا هر دلیل دیگر بر علیه ایشان شکایت کیفری کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۴۵ #77991963

سلام
بنده حدود ده سال پیش ملکی خریداری نمودم نوبت سند گرفتم،متاسفانه شخصی بعد از من نوبت گرفت و قبل از من نوبتش رسید، مجبور شدم اعتراض به ثبت کنم و دادگاه دعوی من را رد کرد،بعد از چندسال فروشنده از خارج کشور آمد،متوجه شدم که مدرکی که متشاکی من ارایه نموده بود فتوکپی بوده و اصلا اصل فروشنامه موجود نبوده و حتی تاریخ فروشنامه متشاکی سال ۶۹ بوده، ولی درسال ۷۶ ایشان بعنوان شاهد ذیل صورتجلسه ای که در شورای حل اختلاف تنظیم کرده بود بعنوان شاهد امضا کرده که زمین از فروشنده سابق به خریدار تحویل داده و آن خریدار همان صاحب زمینی بود که به من فروخته، متشاکی بنده در دادگاهی که شکایت کرده بودم اعلام نمود که اصل فروشنامه در هنگام شستن لباسم از بین رفته، متاسفانه بنده چون وکیل داشتم اطلاعی از مدارکش نداشتم،که منجر به گرفتن سند مالکیت از ماده ۱۴۷ و ۱۴۸ شد.
آیا میتوانم بعنوان جعل یا ارایه مدرک مخدوش یا هر دلیل دیگر بر علیه ایشان شکایت کیفری کنم؟
یا که میتوانم اعاده دادرسی کنم؟

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرود اگر مستحق للغیر دراید فروشنده باید به قیمت روز مبیع جبران خسارت نماید

در مواردی که ملک مستحق للغیر درآمده باشد فروشنده ضامن درک مبیع است‌.

باسلام
اگر رای قعطعی صادر شده و قصد بررسی مجدد دارید .باید درخواست اعاده دادرسی داده و در صورتی که رای صاده خلاف قانون و شرع بین تشخیص داده شود . که یک پرسه زمانبر می باشد می توانید مدارک و مستندات با جلب نظر کارشناس ارائه نماید .
واگر رای قطعی صادر نشده .حق شما محفوظ است..
که دقیق من نمی دانم در صورت رای چه اتفاقی افتاده .... توصیه می کنم با وکیلی مشورت کنید که مدارک و آراء صادره در مراحل مختلف دادرسی بررسی دقیق نمایند.