بابت عدم دعوت به مصاحبه استخدامی چه اقدامی کنم؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۷۲۵ #77974827

با سلام. بنده در ازمون استخدامی شرکت ایران خودرو برگزار شده توسط سازمان سنجش شرکت نموده و قبول شده ام اما متاسفانه پارتی بازی بسیار است و حتی مرا دعوت به مصاحبه نیز نکرده اند. حال انکه حداقل حقوق قبول شدگان این است که بعد از قبولی در ازمون کتبی وارد مرحله مصاحبه شوند و احیانا شاید در مصاحبه رد شوند. اما اینجا ان قدر ناحقی زیاد است که در کمال پر رویی حتی دعوت به مصاحبه هم نمیکنند و راحت میگویند شرایط ما به همین نحو است و ما انتخاب میکنیم از میان قبول شدگان چه کسی به مصاحبه برود. خواهشا راهنمایی بفرمایید از کجا و چه طریقی اقدام کنم تا حقم ضایع نشود؟؟؟
واقعا الان احساس نا امیدی دارم و با وجود مدارک علمی و تخصصی و رزومه بسیار قوی هیچ فرقی بین بنده و کسی که سر جلسه ساندیس و کیک خود را خودده و برگه را سفید داده و طبیعتا قبول نشده نیست چون در نهایت هر دو مصاحبه نمیشویم.

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام قابل پیگیری و شکایت در دیوان عدالت اداری است.

با سلام، ابتدائا مقررات مربوط به مصاحبه را مطالعه و در صورت مغایرت در دیوان عدالت اداری شکایت نمایید

سلام اگر طبق قوانین استخدامی حقی از شما پایمال شده می توانید از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری نماییئ.

در صورت تخطی قابل شکایت در دیوان عدالت اداری می باشد .

از طریق دیوان عدالت اداری میتونید اگر مدرکی دارید اقدام کنید

درود
اگر این اقدام خلاف مقررات استخدامی اعلامی بوده است میتوانید در دیوان عدالت اداری شکایت خود را مطرح نمایید .

درود
می توانید از طریق دیوان عدالت اداری شکایت کنید.