به شخصی مبلغی پول دادم در حال حاضر تمایلی به برگرداندن مبلغ ندارد از چه طریقی می توانم پیگیری کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۰۰ #77967203

سلام و عرض ادب حدود ۸ ماه گذشته به پسری که خواستگارم بود مبلغ ۱۰ میلیون تومان پول را جهت سرمایه گذاری در بورس سپردم. بعد از آن رابطه مان بهم خورد و حدود ۳ ماه بعد از ایشان خواستم که اصل پولم را به من برگردانند ولیکن ایشان نه تنها سهامی برایم خریداری نکرده اند بلکه از پس دادن اصل پول نیز سر باز می زنند. چون ارتباط بر مبنای اعتماد بود و تصورم این بود که شریک زندگی ام می شوند فقط پیامک های ایشان که نشان دهنده سپردن مبلغ مشخص پول از طرف اینجانب و نیز رسیدهای عابربانک و پرینت حساب بانکی که به نام ایشان پول واریز شده است موجود است. آیا عمل ایشان مصداق خیانت در امانت است؟ لطفا راهنمایی کنید متشکرم.

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود دادخواست استرداد وجه بایستی به شورای اختلاف بدهید

با درود فراوان
میتوانید نسبت به مطالبه وجه به استناد مدارک از ایشان شکایت نمایید .
اثبات خیانت در امانت سخت است ولیکن این حق را دارید .

سلام باید دادخواست مطالبه وجه مطرح نمایید .

با سلام وقت بخیر
دادخواست مطالبه وجه براساس فیش واریزیتون به طرفیت ایشون درمراجع قضایی مطرح کنید .