طلاق در دوران نامزدی بدون رضایت من امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۳۵ #77917295

با سلام و خسته نباشید...
من آقای هستم ۳۲ ساله که الان ۲ سال هستش با خانمم نامزد هستیم و توی این ۲ سال باهم خیلی تعارض و اختلاف نظر داشتیم که بعد از یک سال نامزدی ما سر یه جریانی باهم بحث کردیم و خیلی تند با من صحبت کرد و خلاصه من تو ماشین خانمم رو زدم و با سر زدم توی پیشونیش و ۲ تا با پشت دست زدم تو دهنش ؛ بعد از این جریان با دخالت خانواده ایشون مشکلات بیشتر هم شد تا جایی که برای ادامه زندگی با خانمم برای من خانواده ایشون و خوده خانمم شرط وکالت در طلاق برای خانم مطرح شد که پس از کش و قوس های زیاد بلاخره من قبول کردم برای ۶ ماه حق طلاق رو بدم به خانمم ؛ بعد از حق طلاق ما باهم تعارض هم داشتیم که بین خودمون حل وفصل میکردیم اما خانمم دوباره بعد از گذشت یک سال از دعوای قبلی سر یه چیز کوچیک دوباره بحث رو به خانواده ها کشوند و الانم دیگه به هیچ صراطی مستقیم نیستن و فقط طلاق میخواد و اینم بگم خانواده ایشون هم خیلی پشت دخترشون وایسادن مخصوصا داداش هاش و دختر رو به جایی رسوندن که فقط طلاق میخواد... و خانواده ایشون خیلی بهتر میتونستن مدیریت کنن این اختلافات رو اما متاسفانه ....
حالا اینم بگم ۶ ماه وقتی که برای وکالت حق طلاق داده بودم تموم شده و وکالت جنبه قانونی دیگه نداره و ضمنا اینم بگم توی این ۲ سال من چون کارم ثبتنام ماشین از شرکت های خودروساز هستش و زندگیم از این طریق میچرخه ؛ الان که بحث طلاق خیلی محکمه اینو بگم من ۱ دونه ماشین بنام مادرخانمم پارسال ثبتنام کردم که هنوز ندادن و قراره تا ۲ ماه آینده بدن و کل واریزی های ماشین رو خودم انجام دادم از طریق اینترنت و از حساب خودم کم شده و در اصل ماشین برای من هستش اما دلیل زدن ماشین پارسال بنام مادرخانمم اینه که چون ثبتنام محدودیت کد ملی داشت و من برای کل اعضای خانواده ام توی این چند سال که کارم ماشین هستش با کد ملی خانواده ام زدم و نمیتونستم بزنم ؛ مجبورا چون مادرخانمم هم مثل مادر خودم از لحاظ شرعی و عرفی هستش زدم.
و اینم بگم من مهریه ام ۲۰۰ سکه همراه با در صورت خریدن خونه , ۱ دونگ از خونه باید بنام خانمم میشد که الان نه خونه خریدم و نه دارم ...
حالا سوالات من :
۱) آیا خانمم میتونه از من بدون رضایت من طلاق بگیره با پیش فرض یکبار زدن پارسال و حواشی به وجود آمده ؟ اینم بگم من به هیچ عنوان راضی به خراب شدن زندگیمون نیستم ؟
۲) ماشینی که بنام مادرخانمم هستش من چطور میتونم از دست اونا بگیرم از لحاط قانونی و دادگاهی ؟
۳) من هر ماه ۴ میلیون قسط بانک میدم و اسنادش موجوده , و کل دارایی من توی ثبتنام ماشین ها حول حوش ۵۰۰ میلیون هستش, اینارو گفتم این سوالو بپرسم که : با علم این وضعیت من ( قسط و ۵۰۰ ملیون ثبتنام ماشین ها ) و تجربیات شما اساتید اگر بحث مهریه مطرح بشه شرایط من چطور میشه ؛اینو بگم من خونه اصلا نداره و پیش بابام اینا زندگی میکنم و فقط یه ماشین پراید دارم با ۵۰۰ میلیون تومان ماشینهایی که ثبتنام کردم و قراره تا آخر سال بدن ماشین هارو و پول نقد توی حساب های بانکی هیچی ندارم؟
۴) من چطور میتونم نزارم زندگیم خراب بشه و اولویت من زندگیم هستش توی دادگاه ؟
۵) آیا مشاوره های قبل از طلاق دادگاه ها واقعا کارایی داره خانمم رو از تصمیم اش برگردونه و یا صرفا فقط فورمالیته هستش مشاوره ها ؟
۶) سوال اینکه در دادگاه من که نمیخوام زندگیمون خراب بشه آیا دادگاه و قاضی این تصمیم منو ارزشی براش قائل هستن و کمکی به من میکنن واقعا ؟
در آخر تشکر ویژه از شما اساتید عزیز دارم و ممنونم که به من کمک میکنید...

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
جهت مشاوره تلفنی و راهنمایی جامع لطفا تماس بگیرید .